Rishikimi i rutinave të horizontit: çfarë të dini

Rishikimi i rutinave të horizontit: çfarë të dini

Ne përfshijmë produkte që mendojmë se janë të dobishëm për lexuesit tanë. Nëse blini përmes lidhjeve në këtë faqe, ne mund të fitojmë një komision të vogël. Këtu është procesi ynë.

Horizon Fitness shet një gamë të rutinave së bashku me pajisjet e tjera të ushtrimeve, siç janë biçikletat e palëvizshme dhe makinat eliptike.

Ky artikull diskuton markën Horizon dhe rutinat që ofron. Ai gjithashtu mbulon përfitimet shëndetësore dhe rreziqet e përdorimit të rutinave dhe rendit disa pajisje alternative për shqyrtim.

Lidhje të shpejta

 • Më e mira për fillestarët: T101
 • Vlera më e mirë për para: T202
 • Më e mira për nën 1.500 $: T303
 • UL>

  Përmbledhje e markës Horizon

  Prodhimi i fitnesit Horizon Prodhimi, trajnerë eliptikë dhe biçikleta të palëvizshme. Kompania me qendër në Tajvan Johnson Health Tech është kompania e saj mëmë. Pajisjet

  nga Horizon Fitness mund t’u përshtaten si fillestarit ashtu edhe atletëve me përvojë. Produktet e kompanisë zakonisht kushtojnë më pak se pajisjet e ushtrimeve nga markat e tjera.

  Një ndryshim kryesor midis një rutine horizontale dhe opsioneve të tjera përfshin programe trajnimi interaktive dhe transmetuese. Ndërsa kompani të tilla si Peloton dhe Nordictrack ofrojnë klasa të markës në internet dhe trajnime personale, Horizon jo. Në vend të kësaj, Horizon Treadmills lejojnë përdoruesit të lidhen me çfarëdo aplikimi trajnimi që preferojnë. Kjo veçori u jep përdoruesve mundësinë për të zgjedhur trainerët ose klasat që plotësojnë nevojat e tyre. Ai gjithashtu ul çmimin e pajisjeve të tyre në lidhje me opsionet e tjera në treg.

  Në faqen e internetit të Fitnesit Horizon, përdoruesit rishikojnë lavdërimet se sa shpejt një rutine horizon mund të ndryshojë shpejtësinë dhe nivelin e pjerrësisë, i cili është shumë i dobishëm kur bëni trajnime interval. Shqyrtimet negative zakonisht kanë të bëjnë me transportin, shërbimin ndaj klientit dhe lidhjen me aplikacionet e trajnimit.

  Pro

 • Pajisjet me kosto më të ulët sesa konkurrentët.
 • Pajisjet janë të përshtatshme për nivele të ndryshme të fitnesit.
 • Lidhja me aplikacionet e preferuara të ushtrimeve.

Cons

 • issuesështjet e lidhjes me Bluetooth.
 • Shqyrtime negative të shërbimit ndaj klientit.
 • Programet e stërvitjes Horizon

  Horizon nuk ofron stërvitje dhe klasa të personalizuara.

  Sidoqoftë, disa rutine në seritë e studios kanë trajnime me interval me intensitet të lartë (HIIT), djegie të yndyrës dhe programe sprint. Këto programe mund të ndihmojnë njerëzit të mbajnë një peshë të moderuar dhe të përdorin muskuj të caktuar, siç janë glutes dhe viçat. Horizon nuk i azhurnon programet.

  Reputacioni i markës Horizon

  Horizon Fitness ka një rezultat TrustPilot prej 1.8 nga 5 yje. Shqyrtimet pozitive diskutojnë cilësinë e rutinave dhe çmimit. Shqyrtimet negative diskutojnë shërbimin ndaj klientit, mirëmbajtjen dhe transportin.

  Johnson Health Tech, i cili zotëron Horizon Fitness, ka një vlerësim F me Better Business Bureau. Kompania ka mbyllur 209 ankesa në vitin e fundit. Shumë ankesa diskutojnë për pajisjet e gabuara dhe politikën e garancisë.

  Lista e rutinave të horizontit

  Ekzistojnë dy ndarje të rutinave të horizontit: seria Go dhe seria e studios. Ndërsa çdo rutine horizonti ka karakteristika specifike, ato gjithashtu kanë disa karakteristika të përbashkëta.

  Të gjitha rutinat e horizontit janë të palosshme. Zona e drejtimit të secilës rutine të horizontit përmban një sistem jastëku të ndryshueshëm me tre zona, i cili siguron nivele të ndryshme të mbështetjes dhe thithjes për zonat ku vrapuesit pushojnë, tranzicionin dhe tokën.

  Ju lutemi vini re se shkrimtari i këtij artikulli nuk i ka provuar këto produkte. Të gjitha informacionet e paraqitura janë thjesht të bazuara në kërkime dhe të sakta në kohën e botimit.

  Lajmet Mjekësore Sot ndjek një proces të rreptë të zgjedhjes dhe verifikimit të produkteve. Mësoni më shumë këtu.

  Seria Horizon Go

  Kompania thotë se seria Horizon Go përmban një gamë të rutinave me kosto të ulët që "e bëjnë më të lehtë të fillosh dhe të shkosh". Modelet përfshijnë:

  Më të mirë për fillestarët: T101

  • Pricemimi: 649 $
  • Pro: Treadmill Horizon i Pricemimeve më të ulët.
  • Con: Zona më e vogël vrapimi se të tjerët në seri.

  Horizon pretendon se T101 është rutina e tij më e shitur. I drejtuar për ushtruesin e nivelit të hyrjes, ai ka çmimin më të ulët të të gjitha modeleve të rutinës së horizontit.

  Ai përfshin lidhjen Bluetooth, një motor 2.5 kuaj fuqi të vazhdueshme (CHP) dhe një kuvertë vrapimi 55 inç (in).

  Dyqani tani

  Vlera më e mirë për para: T202

  • Pricemimi: 799 $
  • Pro: 0-12% varg i pjerrët.
  • Con: Më pak tipare se T303.

  https://harmoniqhealth.com/al/hondrostrong/

  T202 është i ngjashëm me T101. Sidoqoftë, ajo ka një shpejtësi më të madhe dhe gamë më të madhe se modeli T101.

  Ai gjithashtu ka lidhje Bluetooth, një motor 2.75 CHP dhe një kuvertë vrapimi 60-inç (in).

  Dyqan tani

  Më e mira për nën 1.500 dollarë: T303

  • Pricemimi: 1,099 $
  • Pro: çelësat e intervalit me porosi për HIIT.
  • Con: Treadmill më i rëndë në seri.

  T303 ka një kuvertë vrapimi 60-in dhe një motor 3.0 CHP. Këto karakteristika më të larta specifike nënkuptojnë që modeli i rutinës ka një pikë më të lartë çmimesh.

  Ajo gjithashtu ofron lidhje të përparuar Bluetooth dhe çelësa të intervalit me porosi.

  Shop tani

  Seria Horizon Studio

  Horizon ka projektuar serinë e tij në studio për përdoruesit që bëjnë HIIT dhe klasa të ushtrimeve kardiovaskulare.

  Eachdo rutine e horizontit në këtë seri përdor sistemin e makinës dixhitale Johnson, për të cilën kompania pretendon se i përgjigjet 33% më shpejt ndaj ndryshimeve në shpejtësi dhe pjerrësi. Seria përfshin:

  Më e mira për të gjitha nivelet e fitnesit: 7.0 në

  • Pricemimi: 999 $
  • Pro: Treadmill me çmim më të ulët në serinë e studios.
  • Con: Kuvertë është më e vogël se rutinat e tjera në seri.

  Horizon pretendon se ky rutine është ndërtuar me një kornizë të thyer për të përmirësuar performancën. Ajo vjen me lidhje të përparuar Bluetooth, folës të integruar dhe një motor 3.0-chp.

  Kompania gjithashtu deklaron se kontrollet e QuickDial dhe çelësat e intervalit funksionojnë mirë me aplikacionet e trajnimit dhe klasat e fitnesit në transmetim.

  Dyqan tani

  Më e mira për trajnimin HIIT: 7.4 me

  • Pricemimi: 1,599 $
  • Pro: Programi i Integruar Sprint 8 HIIT.
  • Con: Më pak tipare se 7.8 në.

  Kompania e quan këtë produkt një rutine "Performance".

  Ky model gjithashtu ofron karakteristika kryesore nga versioni 7.0, duke përfshirë lidhjen e përparuar Bluetooth dhe altoparlantët e integruar.

  Ai gjithashtu ka një motor 3.5-chp dhe një sipërfaqe të zgjeruar të rrjedhës, duke mundësuar stërvitje më të ashpra.

  Dyqani tani

  Më e mira për të arritur shpejtësinë më të lartë: 7.8 me

  • Pricemimi: 1,999 $
  • Pro: Kontrollet e mediave në rritje.
  • Con: Treadmill më i rëndë në seri.

  Horizon e quan këtë model "rutine e fundit të vrapuesit".

  Ajo ofron më shumë veçori sesa modelet e tjera të serive në studio, duke përfshirë një rrip të gjoksit Bluetooth, një motor 4.0-chp, kontrolle të përshtatshme mediatike dhe një pamje të qartë të të dhënave.

  Dyqani tani

  Përfitimet shëndetësore dhe rreziqet e rutinave

  Udhëzimet e aktivitetit fizik për amerikanët rekomandojnë që të rriturit të marrin 150-300 minuta aktivitete të moderuara çdo javë, siç është ecja e shpejtë. Për aktivitet më të fuqishëm, siç është drejtimi, rekomandimi është 75-150 minuta.

  Udhëzimet vërejnë se aktiviteti i rregullt fizik mund të ndihmojë në uljen e rrezikut të vdekshmërisë gjithëpërfshirëse dhe kushteve të mëposhtme shëndetësore, ndër të tjera:

  • Sëmundja kardiovaskulare
  • < Li> Kushtet neurologjike

  Disa hulumtime sugjerojnë që vrapimi i rregullt mund të rrisë jetëgjatësinë e përgjithshme.

  isshtë e rëndësishme të theksohet se përfitimet e të mbaruarit jashtë mund të ndryshojnë nga përfitimet e përdorimit të një rutine. Gjithashtu, vrapimi i tepërt nuk do të rrisë përfitimet shëndetësore. Drejtimi i sigurt dhe rregullisht është më i rëndësishëm.

  Një nga përfitimet më të rëndësishme shëndetësore të rutinave është se ato e bëjnë më të lehtë ushtrimin rregullisht.

  Mësoni më shumë rreth përfitimeve shëndetësore të kandidimit këtu.

  Njerëzit me lëndime ose probleme të përbashkëta mund të kenë nevojë të përmbahen nga vrapimi në rutine për të shmangur përkeqësimin e simptomave. Sidoqoftë, ecja në një rutine mund të ndihmojë në rehabilitimin në disa situata. Bisedoni me një mjek ose një profesionist tjetër të shëndetit nëse keni ndonjë shqetësim. Rreziqet e tjera që lidhen me përdorimin e rutinës përfshijnë:

  • shkelje ose rënie gjatë vrapimit ose ecjes
  • duke punuar shumë fuqishëm Për aftësinë ose gjendjen e shëndetit të një individi
  • Pushimet që mbajnë lëndime për shkak të formës së dobët në rutine

  Njerëzit duhet të ngrohen para se të ushtrohen dhe të qetësohen më pas. Ata të rinj për rutinat duhet të fillojnë në një mjedis të nivelit të ulët para se të rritin gradualisht shpejtësinë, pjerrësinë dhe kohëzgjatjen që i përshtaten nivelit të aftësive të tyre.

  Mësoni për shtrirjet më të mira për vrapuesit këtu.

  Alternativa

  Llojet e tjera të pajisjeve të palestrës në shtëpi mund të ofrojnë përfitime të ngjashme për rutinat. Opsionet alternative përfshijnë:

  • Biçikleta të palëvizshme: Këto biçikleta janë të zakonshme në palestrat publike, por shumë kompani, përfshirë Horizon, ofrojnë modele për përdorim në shtëpi. Këto mund të përshtaten me fillestarët dhe ekspertët. Mësoni më shumë rreth biçikletave të ushtrimeve këtu.
  • Trajnerët eliptikë: Këto makina ofrojnë një stërvitje të ngjashme me drejtimin, por është ndikim i ulët dhe, për rrjedhojë, zakonisht më i lehtë në nyje. Disa makina përfshijnë një përbërës të sipërm të trupit, gjithashtu. Mësoni më shumë rreth disa prej eliptikëve më të mirë këtu.
  • Makinat me kanotazh: Këto makina ofrojnë një ndikim të ulët, aerobik, stërvitje të plotë të trupit, forcimin e këmbëve, bërthamës dhe trupit të sipërm. Mësoni më shumë rreth makinave me kanotazh këtu.
  • Një pajtim është i nevojshëm për të hyrë në këtë përmbajtje stërvitje. Mësoni rreth palestrës së shtëpisë Mirror nga Lululemon këtu.

  {& quot;@konteksti & quot;: & quot; https: //schema.org", & quot;@lloji & quot;: & quot; faqPage & quot;, & quot; & quot; Pyetja & quot;, & quot; emri & quot;: & quot; Cilin horizontin e horizontit duhet të zgjedh? & quot;, & quot; qëllimet e personit.T101 mund të jetë më i përshtatshëm për përdoruesit më pak përvojë të rutinës. Nëse një person dëshiron të shtojë HIIT në regjimin e tyre të ushtrimit, T303, 7.0 në, 7.4 në